top of page

KOLMAS ELÄMÄ TV-OHJELMA. ja MUUSUOMI OHJELMA


Kolmas elämä monimedia tulee taas myös Alfa-televisiosta lauantaisin klo 14.30. Osa 1/5 neljäs kausi KOLMAS ELÄMÄ Lasse Liemolan paremmat vanhat päivät Isäntänä Markku Veijalainen,Toimittajat Katja Noponen ja Veli-Antti Savolainen. Terveysvinkit ja eläkekäistyöläinen.

Kiinnostavat vieraat, nuorisomusiikin isä Lasse Liemola, 85. ensimmäinen MTV:n uutisankkuri Pirkko Arstila, psykologi Pekka Sauri, 67, metsätietäjä Petri Pajunen ja eläkeläiselämän vaikuttajat; eläkeikäiset yrittäjät, ja töitä tekevät eläkeläiset kertovat omasta muuttuneesta vanhuudestaan Alfatelevisiossa, Eläkeliiton julkaisuissa, Facebookissa Youtubessa ja nettilehdissä… Mihin ihmeeseen saamme vielä varautua vanhoilla päivillämme? Miten eläkeikä ja tämä raju maailmantilanne muuttaa tänä päivänä noin 1,6 miljoonan suomalaisen eläkeikää, jota he eivät täysin tunne, ehkä vähän pelkäävätkin? Eläkevuosia eletään pari vuosikymmentä aiempaa pidempään Taito vanheta on ymmärrettävä uudella tavalla rauhan sukupolven, nykyeläkeläisten piirissä. Loppuelämäämme leimaa muutos ja uhkakuvat. Onko maailman onnellisimmalla kansalla edessään onneton aika? Kolmas elämä on uusi osa koko elämän kuvaa eikä oikein sovi yhteen perinteisen vanhuuskuvan kanssa, monet kieltäytyvät hyväkuntoisuuttaan olemasta vanhaksi kutsuttavia ihmisiä. - Kolmannen elämän vaiheen saavuttaneet ovat ensimmäisinä täyttämässä ihmisen ikuisen unelman elää pitkään ja vauraasti. Yli 55-vuotiaat ovat koulutetumpia ja työllistyvät paremmin kuin aikaisemmin. Psyykkinen oireilu ja stressi on yli 55-vuotiailla vähäisempää kuin nuorilla, eivätkä erot fyysisissä voimissakaan ole niin suuria kuin ennen. Kuunnelkaapa ja katsokaapa vaikka terveysguruamme Vessiä, 70. TOINEN OHJELMAMME MUUSUOMI

MYÖS MuuSuomi tv-sarjan neljäs ohjelmakausi Matkan oppaina ovat Markku Veijalainen, Katja Noponen ja Veli-Antti Savolainen. Seikkailumme kohteena ovat Pyhäntä, Ylivieska, Kalajoki, Konnevesi, Rautalampi, Juva, Salo ja kehäykkösen sisäpuolelta Helsingin herroja. Puhumme siitä, että Suomi elää metsästä eikä ruoka kasva kaupassa. Näytämme muuttoliikkeen uuden suunnan ja ohjaamme katsojat kauneimpien matkailuhelmien tykö. Kunta ja paikka menevät uusiksi: käymme hakemassa todisteet tutuilta ja tuntemattomilta immeisiltä itteltään.





118 katselukertaa
bottom of page