• HYVÄN TOIMITUS

Toimittajamme Marjo Rantanen on vuoden puhuja - tässä tyylinäyte

Päivitetty: maalis 31
Juontajamme puhuvat maailman tärkeimmälle ihmiselle Uudessa tv-ohjelmassa Hyvän päivä.Vanha Isäntä Veli-Antti Savolainen haastaa kollegansa ammattipuhuja, standup-koomikko ja improvisaattori Marjo Rantasen pitämään puheen, vaan kuinkas sitten kävikään?


Marjo Rantanen on valittu vuoden puhujaksi.

Suomen puhuja-alan merkittävimmät henkilöt palkitaan vuosittain Vuoden Puhuja -äänestyksessä. Vuoden Puhuja on valittu vuodesta 2006 lähtien.

Muut Vuoden Puhuja 2019 -ehdokkaat olivat vasemmalta lukien:

Timo Kiuru Olli Keskinen Marjo Rantanen Jukka Jalonen Anni Laurila


Marjo Rantanen on tunnelmamuotoiluun erikoistunut lisenssivalmentaja ja tietokirjailija (Tunnelmamuotoilu, Talentum Pro, Tunnelmajohtaminen, Alma Talent). Marjolla on yli 10 vuoden kokemus liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä konseptoinnista ja henkilöstövalmennuksesta. Marjo auttaa tulevaisuuden menestyjiä, yrityksiä ja yhteisöjä luomaan parhaita kokemuksia ja johtamaan tunnelmaa myös muutoksen keskellä. Marjo on yksi Speakersforumin suosituimpia luennoitsijoita!

Yhä useampi yritys on ottanut asiakaskokemuksen kilpailukeinokseen. Kokemuksia syntyy kuitenkin myös muuallakin kuin vain liike-elämässä: jokainen kohtaaminen sisältää kokemuksen elementtejä. Hyvästä tunnelmasta hyötyvät kaikki – niin asiakkaat, työntekijät kuin yrityksen johto. Tulevaisuuden menestyjät osaavat luoda ja johtaa kokemuksia, ja tehdä itsestään kiinnostavia uudella tavalla. Tunnelma tarttuu, koska aistimme toistemme todellisia aikomuksia, ajatuksia ja tunteita sanojen ja tekojen takana.


Yrityksille tunnelma luo uusia mahdollisuuksia ja haasteita myös digitaalisessa maailmassa...© 2017- BY VELI-ANTTI SAVOLAINEN ". Proudly created with Wix.com