• HYVÄN TOIMITUS

TOINEN OHJELMAKAUSI ALKAA LOKAKUUSSA

Päivitetty: heinä 26

OHJELMAT OHJELMASSA - tätä näette

Hyvän päivän neljän ohjelman kimara on uudistunut toiselle ohjelmakaudelle, joka alkaa lokakuussa 2020.HYVÄN PÄIVÄ: OHJELMIA OHJELMASSA,

jossa puhutaan hyvää huonoina aikoinakin

  1. Kolmas elämä vanhat päivät koronan varjossa.

  2. MuuSuomi pienet paikkakunnat ovat hyviä esimerkkejä.

  3. InnoSuomi kansakunta keksii ja osaa me kerromme siitä.

Nyt tulee 2, ohjelmakausi monikanavaohjelmaa katsottavaksi kaikilla välineillä lokakuusta alkaen kahdeksassa osassa.

Hyvän Päivän tuntiin mahtuu neljä eri ohjelmaa: Kolmas elämä, MuuSuomi ja InnoSuomi.

Ohjelman sävy on hyväpuheinen, ankeina aikoina kaivamme esiin hyvän meissä, hyvät ihmiset, ideat ja paikat.

Tämä on seikkailuohjelma koko Suomeen, sen vanhoille päiville ja taloiuden sankareihin koronapuristuksen aikaan. Me tuomme esiin toivon ja rakkauden, hyvät tuotteet, palvelut, ideat ja keksinnöt, näytämme mitä koko Suomessa tapahtuu ja otamme pelkoa pois.

Katsottavissa Alfatv:ssä netissä, somessa, kirjana ja podcasteina, Miltä ruudulta vain.

Luvassa on hyviä uutisia ja palkitsevia yllätyksiä katsojille.

Laadun takuuna vanhat huippujournalistit Veli-Antti Savolainen, Markku Veijalainen ja viisaat tähtivieraat.


Kolmas elämä kertoo eläkeläisistä pitkän elinajan oloissa koronakuoleman uhan alla. Veli-Antti Savolainen on kirjoittanut ei vain käsikirjoitusta vaan myös mittavan raporttikirjan vanhuudesta, jonka luonne muuttui kulkutaudin tultua, Pelko pois; löydämme matkallamme toivon.


MuuSuomi ohjelmassa ryhmä Veijalainen&Savolainen kiertää Suomea mm. Pyhännällä pohjoisessa, Lapinjärvellä etelässä, Sysmässä ja Luhangalla Hämeessä ja Konnevedellä Keski-Suomessa. Kerromme miten hyvin MuuSuomen turvassa eletäänkään. Suomen parhaat tyypit tavataan ja yritykset katsastetaan. Maasta se pienikin ponnistaa todistetaan todeksi.

InnoSuomi raportoi mitä hyvää korona-ajan nousukauden miljardipanostuksilla saadaan aikaan ja kaivaa katsojilleen esiin parhaat tuotteet, palvelut, keksinnöt ja innovaatiot hyvän kuluttamiseksi. Tapaamme niin pellepelottomia kuin nuoria ja vanhoja ideanikkareita ja kerromme uskomattomia tarinoita tavaroista.

Hyvän Päivä pakkaa asiat hyvällä tavalla. Kaikkiin laitteisiin monessa muodossa, moniin laitteisiin.


HYVÄÄ PUREUTUMISTA OLENNAISEEN

KEHITYKSEEN, IHMISIIN JA ILMIÖIHIN

Hyvän päivä media tuo esiin hyvät puolet ja hyvät ihmiset korona-ajan keskeisimmästä kolmesta megatrendistä.

Laadun takuuna vanhat huippujournalistit Veli-Antti Savolainen, Markku Veijalainen ja viisaat tähtivieraat.


1. KOLMAS ELÄMÄ kertoo eläkeläisväestön; 1,5 miljoonan suomalaisen dramaattisesta elämän muutoksesta. He elävät aktiivisia vanhoja päiviään pidempään, terveempinä ja vauraampina kuin koskaan ihmishistoriassa. Eläkeikäiset ovat kaikkea muuta kuin eläkepommi. Hopeaikäiset ovat vahvin kuluttajaryhmä, joka ei suostu ottamaan raihnaisuuden viittaa vielä hartioilleen.

Draama alkoi kun tuli tämä koronan kuoleman uhka, tuomio. Seurallisinta kansanosaa varjellaan nyt seurustelulta ja kohtaamisilta. Heidät niputetaan yhdeksi säälittäväksi joukoksi vaikka tarinoita on yhtä monta kuin mummuja vaarejakin.

Kolmas elämä kertoo kokemusasiantuntemuksella sukupolvikohtalon draaman sisältä mitä on olla vanha näissä oloissa Suomessa ja maailmalla. Vanhoja ei jätetä koska silloin jättäisimme itsemme.

Kuulette ja näette, luette ja nautitte kun selivää miten tästä selvitään.


Monimediamme tulee ulos erilaisissa kanavissa:

  1. Kolmas elämä televisio-ohjelma jatkuu 2. ohjelmakautena lokakuussa kahdeksanosaisena sarjana.

  2. Kolmas elämä kirja ilmestyy syksyllä Bonnierin read.me-kustantamon julkaisemana avainteoksena vabhojen päivien sisältöön ja dramaan.

  3. Osana verkkolehti Kansallismediaa, youtube kanavalla kymmenille tuhansille lisämausteena Facebook, Twitter ja Instagram.

  4. Sisältö voidaan nauttia painettuna, televisiosta, tietokoneelta, tabletilta, puhelimesta taskusta, sohvalta työpöydältä, autossa junassa ja ravintolassa.

2. MUUSUOMI kertoo mitä Suomessa tapahtuu kun stadi onkin tautinen paikka ja lande terveen elämän unelma.

Kerromme pienten tarinoiden kautta suuria kertomuksia kehäykkösen paremmalta puolelta. Olemme liikkeellä Suomen merkittävämmän paikallistutkijan ja asiajulkaisijan Kunnallisalan kehittämiskeskuksen kera. Päätimme, että pienet paikkakunnat otetaan kertomaan suurta tarinaa, Valitsimme malliksi koluta muusuomalaiset pienet, suurten saavutusten toimen ihmiset kameran eteen. Matkoillamme kohtaamme Pohjois-Pohjanmaalla yritysihmekunta Pyhännän, Päijänteellä kauniin mökkiläiskunta Sysmän ja Itä-Uudellamaallla idealataamo Lapinjärven ja jatkamme Keski-Suomessa tutustumista sympaattiseen Konneveteen ja Luhankaan.

Katsokaa Suomea uusin silmiin ja lukekaa myös MuuSuomi e-kirjojamme, viihtykää MuuSuomessa netin kautta.

Matka jatkuu lokakuussa televisiossa ja on esillä nyt netissä, jossa voitte katsoa Kansalaismediasta tai Youtube kanavaltamme jo nyt 1.ohjelmakauden.


3. INNOSUOMI raportoi vakavasta tilanteestamme hyvin esimerkein koko maan ottelusta.

InnoSuomi kertoo miten Suomi nousee. Utelias ja sisukas kansakunta keksii ja osaa me kerromme siitä.

Nyt ei ole aika lamaantua eikä paeta muutosta. Raportoimme hyvät uutiset kuinka yhteiskunta ja yritykset syytävät pökköä ideapesään ja uuteen vertaansa vailla olevaan nousuun, jossa Suomi pelastetaan. Puhumme keksijöiden, innnovaattorien, startup.yrittäjien heitä tukevien instituutioiden ja viisasten kanssa. Näytämme parhaat palat kun tuotteet ja palvelut syntyvät käyttöön. Emme narise, emme ammu alas, vaan kaivamme hyvät jutut ja hyvän hengen esiin.

Suomi nousee keksinnöistä ja muutosvoimalla. Ole mukana jälleenrakennuksen ihmeessä. Hyvä Suomi!

InnoSuomi avaa mitä hyvää korona-ajan nousukauden miljardipanostuksilla saadaan aikaan ja kaivaa katsojilleen esiin parhaat tuotteet, palvelut, keksinnöt ja innovaatiot hyvän kuluttamiseksi. Tapaamme niin pellepelottomia kuin nuoria ja vanhoja ideanikkareita ja kerromme uskomattomia tarinoita uusista palveluista ja tavaroista.


Matka jatkuu lokakuussa televisiossa ja on esillä nyt netissä, jossa voitte katsoa Kansalaismediasta tai Youtube kanavaltamme jo nyt 1. ohjelmakauden.


0 katselukertaa

© 2017- BY VELI-ANTTI SAVOLAINEN ". Proudly created with Wix.com