• HYVÄN TOIMITUS

SUURET IKÄLUOKAT RYYSYISTÄ RIKKAUTEEN, sukupolven tarina

Päivitetty: loka 24


HYVÄN PÄIVÄ, KOLMAS ELÄMÄ

lauantaina klo 16.30 AlfaTV

Uusinnat maanantaina klo 15.00 ja

keskiviikkona klo 11.00

Vanha isäntä Veli-Antti Savolainen

Vieraat fil.tri Päivi Uljas ja Kotilieden entinen päätoimittaja Elina Simonen.Hyvän päivä on taas tänään:

Kolmas elämä vieraina fil.tri Päivi Uljas ja ent päätoimittaja Elina Simonen, he kertovat mitä meille sodanjälkeisille tapahtui elämässä.

Aikamme historiaa jo tänään.


Olemmeko tehneet ”vakavia rikoksia nuorempaa ikäluokkaa kohtaan”?

Kuunnelkaa vanhat + 65 vuotiaat ihmiset tätä:

”Johtopäätöskin on yksioikoisen selvä. Heidät on pysäytettävä. Tuhoon johtava kehitys on katkaistava. Ja vaikka se ei mitään auttaisikaan syylliset on saatava selvillle jotta suoritettava vahingonkorvaus voidaan suorittaa…Sukupolveni on tuleva syyttämään tiettyä kansanosaa avoimilla käräjillä laajoista rikoksista nuorempaa ikäluokkaa kohtaan…”


Kirjoittaja, nyt 50-vuotias Osku Pajamäki halusi 15 vuotta sitten (2006) hyökätä koko rintaman leveydeltä ”Ahnetta sukupolvea” siis meitä, suuria ikäluokkia vastaan.


Oikeudenkäyntiä ei ole kuulunut, mutta oliko Pajamäen rajuissa puheissa vuonna 2006 totta toinen puoli vai sivallammeko hänet tieltämme historian romukoppaan.Museoviraston kuvakokoelmat

Alma Media / Uuden Suomen kuva-arkisto

SA kuva-arkisto

Kunnon journalisti Veli-Antti Savolainen matkustaa kansan pariin vaikka taksilla. Ja löytää itsensä Lapinjärvellä juustolasta, navetasta, leipomosta ja loistoautosta...621 katselukertaa

© 2017- BY VELI-ANTTI SAVOLAINEN ". Proudly created with Wix.com