Kolmiulotteisia puutuotteita tietokoneen algoritmin avulla: JUKOLA INDUSTRIES



JUKOLA INDUSTRIES OY on Konnevedellä syntynyt puupintavalmistaja - algoritmien ajan puuseppä.


Jukolaind on innovatiivinen, korkean teknologian puurakenteiden valmistaja, joka kehittänyt puun leikkausprosessin, jolla voidaan tuottaa mitä tahansa kuvioita ja ilmettä puupinnoille.


Sen tuotteissa yhdistyy luonto, kauneus, muotoilu.


On syntynyt vallankumouksellinen tapa tuottaa räätälöityjä kuvioita puupinnoille palvelemaan asiakkaita eri puolilla maailmaa. Koska Jukolaind-puutuotteet ovat aitoa puuta, niitä voidaan käyttää niin sisä- ja ulkotiloissa, jopa kylpyläosastoilla.


Algoritmiset ohjelmoinnit ovat moderni ja tehokas tapa tukea rakentamista ja arkkitehtuuria. Algoritmi on tietokoneohjelmoitu kaava; yksityiskohtainen kuvaus tai ohje siitä, miten jokin prosessi suoritetaan.

Luonto on Jukolan Indin suurin innoittaja, sieltä löytyy useita algoritmisia ideoita. Innovaatio käsitellä puuta korkean teknologian ja teollisen muotoilun avulla synnyttää loputtomia mahdollisuuksia arkkitehdeille, yrityksille ja sisustajille visuaalisten puupintojen tuottamiseen.


Suunnittelun malliksi jukolalaisille riittää kuva, teksti tai idea, jonka Jukola Ind lupaa mukauttaa asiakkaan toiveen puupaneeleille, käytettävisssä on myös iso valikoima valmiita puulevykuvioita. Jukola INDin toimitusjohtaja Jouni Lehmonen kertoo videolla.







1,018 katselukertaa

© 2017- BY VELI-ANTTI SAVOLAINEN ". Proudly created with Wix.com