• HYVÄN TOIMITUS

HYVÄN PÄIVÄ panee tuulemaan

Hyvän päivän paketti: televisio & monimediat puhuu plusmerkillä asioista ja teoista joita se myös edesauttaa promootion, tekojen ja mukaanoton kautta.

Maailmassa on niin paljon kritiikkiä ja synkkyyttä, että on jo korkea aika tv-ohjelmalle, joka kertoo ja myös tekee, innostaa, puolustaa, tukee, palkitsee ja juhlii hyvää. Suomi-ohjelma Hyvän päivä saa katsojat niin hyvälle tuulelle kaikissa digikanavissa, että se tuntuu lompakossa saakka.

Kolmas elämä harmaille leijonille

Kolmas elämä tarttuu vanhenemisen megatrendiin.

Pääohjelma Kolmas elämän kohderyhmä on käyttämätön voimavara, yli 63-vuotiaat ja lastenlapset, samalla synnytämme tuleville eläkeikäisille uuden ikkunan katsoa tulevaisuuteensa. 

Kolmas elämä on ikäryhmän nuotiotulikohtaaminen ja kaikkien nuorempien tulevaisuusseikkailu, jossa edutainment-malli toteutuu ihmisten kokemuksen kautta.
MuuSuomi - tarinoita kehä yhden paremmalta puolelta,


Muu Suomi saa oman äänenkannattajan

Ohjelma ohjelmassa kertoo tarinoita MuuSuomesta hyvän päivän tupaillan mallilla, hyvää monistaen ja positiivisuutta vaalien.

Meillä on missio toimia MuuSuomen asialla, pitää koko Suomi asuttuna, innovoivana, vauvaystävällisenä, elinkelpoisena ja tasavertaisena.

MuuSuomen oma ohjelma laulaa sen lauluja, kuuluttaa maakuntien äänen koko maasta ja vieläpä vie sen hyvän elämän, ajatukset, ideat ja tuotteet yli kehä1linjan-


Tekeillä on monialustamedia joka osaa vain hyväpuhetta. 

Se on hyvien asioiden kampanjamobiilisaattori, joka tukee hyväntekijöitä, saa aikaan hyvien asioiden kierteitä päättyen toiminnallisiin juhliin jonne kaikki pääsevät mukaan.

Voit tulla ohjelmaan omilla videoillasi.

Me pelaamme yhteiseen pussiin.

Vanhat tutut hyvän journalismin tekijät tuottavat huippusisältöä monimediaan. Hyvän päivä on ohjelmia ohjelmassa; itsenäisten medioiden ja tuottajien tekeminä.

Näymme ja tunnumme interaktiivisesti monilla ruuduilla, monissa mediamuodoissa. Televisio, radio, lehdet, verkkomedia, Facebook, Instagram, Youtube, WhatsApp, tapahtumat, television gaalat ja studio-juhlallisuudet...Lisäämme vanhuuden ja lapsuuden arvoa. Koko Suomen ”Kolmas elämä” ohjelma on pääosassa. Harmaat leijonat viihtyvät ja tekevät hyviä tekoja ja tietoa aina syntyvyydestä ikähyötytyöhön. 

Syntyy sukupolvitietoa ja -kohtaamisia, tapaamme paljon ihmisiä, palautamme vanhuuden arvostusta, otamme lastenlapset mukaan, pidämme hauskaa, jaamme rahanarvoista hyötytietoa.

Me myös toimimme: kannatamme ja edistämme koko maata; teemme, edistämme ja jaamme hyvän kampanjoita ja tuemme yhteisöjä ja yrityksiä tuomalla hyvää esiin julkisuuskumppanina. 

Olemme joka paikassa; puhumme siis MuuSuomen puolesta ja juhlimme monet Hyvän Gaalat ja iltamat eli palkitsemme hyvän voittoja eri kanavissa.

Liity hyvän tekijöihin – saat mahtavat klubiedut ja takuun hyvästä mielestä. Liity hyvän joukkoihin ja varmista Suomen lippusi.


Avajaiset maaliskuussa 2020.

Maistiaiset uutena vuotena 1,1,2020 ko 16.00.
3,5 MINUUTTIA HYVÄPUHETTA:


OHJELMAIDEA PÄHKINÄNKUORESSA

Hyvän liikekannallepano monimediassa” kuuluu ja näkyy; tekee positiivista jälkeä.

Hyvän päivän aikana televisiosta mobilisoidaan sunnuntaisin hyvien asioiden kierteitä joka viikko monikanavaiseen jakeluun.

Hyvän päivä on ohjelmia ohjelmassa – asian ajaja.Hyvän päivä

Hyvän päivän televisio & monimediat puhuu positiivisesti hyvistä teoista joita se edesauttaa promootion, juhlien ja mukaanoton kautta.
Hyvän päivä

Maailmassa on niin paljon kritiikkiä ja synkkyyttä, että on jo korkea aika tv-ohjelmalle, joka kertoo ja myös tekee, innostaa, puolustaa, tukee palkitsee ja juhlii hyvää. Hyvän päivä saa katsojat niin hyvälle tuulelle kaikissa digikanavissa, että se tuntuu lompakossa saakka.
Kolmas elämä .

Suurin ikäluokka; +65 sukupolvi saa itsensä näköisen ohjelman - itse tehtynä ja omasta asiastaan siksi, että he ovat täyttämässä ikuisen unelman elää pitkään ja vauraasti.


Kolmas elämä

Vanhuus: +65, on kansakunnalle ”väestöongelma” ja ”eläkepommi” vaikka me vanhat elämme 50 vuotta vanhemmaksi ja terveemmiksi kuin isovanhempamme.

Kolmas elämä kokoaa kansakunnan varavoimavaraa; harmaita leijonia puhumaan hiljaista tietoa nuoremmille, opastaa ja osallistaa heidät elämään hyvin - kun sitä ikää kerrankin riittää. Heillä on siihen 25 miljardia hopeaeuroa varaa.
MuuSuomi

MuuSuomi-tarina ja asia pääsee esiin esimerkein ja viedään Helsingin kehätien sisäpuolelle hyvin teoin ja tositarinoiden.


MuuSuomi

Etelän media ja Helsingin herra ei näe Kehä ykkösen eikä ajan ja paikan jo poistuneiden rajojen yli ei edes, että yli neljä miljoonaa muusuomalaista siellä pärjää, voi hyvin ja osaa. MuuSuomen oma ohjelma laulaa sen lauluja, kuuluttaa maakuntien äänen koko maasta ja vieläpä vie sen hyvän elämän, ajatukset, ideat, juhlan ja tuotteet yli kehä1linjan.

1,125 katselukertaa

© 2017- BY VELI-ANTTI SAVOLAINEN ". Proudly created with Wix.com