Tietokirjailija, lehtimies

Veli-Antti Savolainen 

on toiminut pitkään mediassa, politiikassa, yrittäjänä ja kirjailijana.

 

Hän ollut päätoimittajana mm. Uudessa Suomessa, Avussa ja Iltalehdessä, toimituspäällikkönä Kauppalehdessä.

Hän on tuottanut satoja tv- ja radio-ohjelmia ja istunut monien yritysten hallituksissa.

Savolaisen kirjoja on painettu yli

200 000 kappaletta.

Hän oli Espoon kaupunginvaltuuston jäsen 1973-80.

Savolainen toimi vetäjänä Tasavallan Presidentti Martti Ahtisaaren tietoyhteiskunta-työryhmässä 1999-2000.

Hän on ollut valtioneuvoston asettaman Tietoyhteiskunta-foorumin ja sen työvaliokunnan jäsen lukuisia vuosia ja osallistunut suurten kansallisten hankkeiden johtamiseen.

 

Savolainen on suosittu luennoitsija, hän on esiintynyt yli kymmenessä maassa. Hän on julkaissut myös ammattilehtiä 1995-2001; Kauppa Käy kaupan ammattilehti, Ammattina kauneus ja Tietoyhteiskunta-foorumi-lehtiä.

 

Hän työskenteli Afrikassa 2001-2006 asuen Namibiassa kolme vuotta.

Hän on radio- ja televisio-ohjelmillaan, yli 600 julkaistulla viikkokolumnillaan Hämeenlinnan kaupunkilehdessä ja suositussa blogissaan Kansalaismediassa seurattu mielipidevaikuttaja.

Tutustu ja tapaa 3. itsenäisyystaistelun ja Kansalaismedian innovaattori, videolla tekijä esittelee ideaa: multimediateostaan 2016

Tämä on monimedia ja monikanavateos.

 

- ​Kolmas itsenäisyystaistelu on sekä monimediateos aikamme ymmärtämiseen, oppimiseen että prosessi asiain tilaan vaikuttamiseen ja muutoksen aikaansaamiseen. Nämä sivut ovat osa monimediakokonaisuutta. KANSALAISMEDIA - ITSENÄISET SANOMAT on prosessin monimuotomedia, ajankohtaisosio,

Se ilmestyy joka viikonloppu uusin jutuin.

Veli-Antti Savolainen, kokenut päätoimittaja- kustantaja -lehtimies, tietoyhteiskunnan ja kansakuntastrategian tietokirjailija kirjoittaa aikamme historiaa ja huomista kirpeällä kynällä.

 

Kolmas itsenäisyystaistelu ekirja ja Kansalaismedia on riemukkaan poleeminen, paikoin satiirinen tietoaineisto, joka antaa jokaiselle lukijalle, kuulijalle ja katsojalle ennen kokemattoman mahdollisuuden kutoa aikamme tapahtumat yhteen, nähdä mistä on kyse ja arvottaa itsensä koko Suomen ja maailman kuvaan. Lukija ja katsoja voi valita itse kiinnostavimmat asiat modulaarisesta aineistosta.

Kolmas itsenäisyystaistelu on tosikertomuksia Suomesta, maailmasta ja Euroopasta, siitä kun syöksy alkoi näkyä vuonna 2006 aina tähän päivään saakka.

Mediasovellusten interaktiivisissa osissa kansalaiset synnyttävät vastademokratiaa ja hankkeita kansalaisopposition hyvässä hengessä.

Kritiikin kärki osuu suomalaiseen ja globaaliin ahneuteen, myös Euroopan vallan keskuksiin missä tie kohti liittovaltiota tapahtuu hivuttamalla – jäsenmaiden kansalaisia kuulematta, mutta rahanomistajien ohjaamana.

Kolmas itsenäisyystaistelu esittelee uuden, kolmannen itsenäisyyden itsehallinnon sekä kansalaisuuskäsitteen ja kuvaa uuden yhteisöihmisen roolia digitalisaation ajassa, luonnon kriisin keskellä.

Ota yhteyttä Veli-Anttiin.

Kysy, kommentoi, ehdota, pyydä puhumaan tai opettamaan...

Vuosien varrelta, klikkaa moduulia
Radiossa
Televisiossa

© 2017- BY VELI-ANTTI SAVOLAINEN ". Proudly created with Wix.com