top of page

Nyt myös kirja ja työkampanja

Näyttökuva 2020-11-26 kello 12.34.50.png
Klikkaa kuvaa:erikoisivut
Näyttökuva 2021-5-4 kello 11.49.32.png

Kolmas elämä on monimediallinen monikanavaohjelma, jossa vanhat viisaat esiintyvät itse; puhuvat, tarinoivat ja pohtivat vanhoja päiviään.

Samalla opetetaan vanhoiksi vasta tuleville mitä iloa on olla vanha.

Nyt ilmestyy myös Kolmas elämä kirja..
UUSI KIRJA: Kolmas elämä

UUSI KIRJA: Kolmas elämä

Toista video

KOLMAS ELÄMÄ on riskiryhmän rohkean kaunis elämänkerta televisiossa, kirjana ja netissä. Se kertoo maailman menon muutoksesta asianosaisten omin silmin.

 

KOLMAS ELÄMÄ on hyvä eletty elämä, joka vielä jatkuu, terveenä ja pidempään - SE ON UUSI KESKI-IÄN JATKUMO.. 

Kolmas elämä koskee eläkeaikaamme joka eletään ennen ihmisen rappetumistapahtumista.

Kolmannen elämän vaiheen saavuttaneet ovat ensimmäisinä täyttämässä ihmisen  ikuisen unelman elää pitkään ja vauraasti.

 

Yht´äkkiä ihmiset vain alkoivat elää pidempään.  Elämä muuttui kulultaan koska sen loppu loittoni ja laatu parani.  Ihmiset elävät terveempinä ja saavat uuden elämän jakson sen päätteeksi vuosikymmeneksi. Heistä monilla, hyvinvointimaissa, on myös varaa tehdä mitä lystää. Kolmekymmentä lisävuotta. 

Tämä kaikki alkoi, tapahtuu ja on totta Sinun, riskiryhmäläisen elämäsi aikana.

 

Käsitys vanhuudesta on vanhentunut.

Koskaan ennen ei ole ollut näin paljon, näin hyvin voivia ja näin vauraita eläkeläisiä. Sadan vuoden aikana keski-ikä on noussut kymmenillä vuosilla, olemme eläkkeellä jopa yli 30 vuotta.

Koskaan ennen ei myös kokonaista sukupolvea ole suljettu ikäreservaattiin, hyväntahtoiseen, vapaaehtoiseen, mutta pelolla aidattuun mielen aitaukseen, jossa vaihtoehtoina  ovat vapaus olla, kohdata ja mennä. Toinen vaihtoehto on kenen tahansa pärskähdyksestä seuraava kuolema.

 

Suomen nykyinen vanhempi ikäryhmä on keskimääräisesti varakkaampaa, hyväkuntoisempaa ja koulutetumpaa kuin edellinen sukupolvi. Meillä on kokemusta, aikaa ja rahaa sekä valmius kuluttaa.

 

Tärkeintä ikääntymisen hyväksymisessä onkin tunnistaa ihminen, erilaisuus ja yksilöllisyys.

 Joukossamme ei ole kahta  samalla tavalla ikääntyvää ihmistä, tämä on elämän rikkaus eikä rasite.

Itsensä hyväksyminen kaiken ikäisenä auttaa samalla muiden ihmisten ymmärtämisessä ja hyväksymisessä. Jokainen ikä on hyvä ikä, jota kannattaa elää täysillä. 

Kirjalijahaastattelu
Kirjakaupastamme
Näyttökuva 2020-11-26 kello 12.35.36.png

 KOLMAS ELÄMÄ nautitaan monessa muodossa

Ohjelma ja kirja kertoo eläkeläisväestön; 1,5 miljoonan suomalaisen dramaattisesta elämän muutoksesta. He elävät aktiivisia vanhoja päiviään pidempään, terveempinä ja vauraampina kuin koskaan ihmishistoriassa.

 

Eläkeikäiset ovat kaikkea muuta kuin eläkepommi. Hopeaikäiset ovat vahvin kuluttajaryhmä, joka ei suostu ottamaan raihnaisuuden viittaa vielä hartioilleen.

Draama alkoi kun tuli tämä koronan kuoleman uhka, tuomio. Seurallisinta kansanosaa varjellaan nyt seurustelulta ja kohtaamisilta. Heidät niputetaan yhdeksi  säälittäväksi joukoksi vaikka tarinoita on yhtä monta kuin mummuja vaarejakin.

Kolmas elämä kertoo kokemusasiantuntemuksella sukupolvikohtalon draaman sisältä mitä on olla vanha näissä oloissa Suomessa ja maailmalla. Vanhoja ei jätetä koska silloin jättäisimme itsemme.

Kuulette ja näette, luette ja nautitte kun selivää miten tästä selvitään. 

 

Monimediamme tulee ulos erilaisissa kanavissa:

  1. Kolmas elämä televisio-ohjelma jatkuu 2. ohjelmakautena lokakuussa kahdeksanosaisena sarjana.

  2. Kolmas elämä kirja ilmestyy syksyllä Bonnierin read.me-kustantamon julkaisemana avainteoksena vabhojen päivien sisältöön ja dramaan.

  3. Osana verkkolehti Kansallismediaa, youtube kanavalla kymmenille tuhansille lisämausteena Facebook, Twitter ja Instagram.

  4. Sisältö voidaan nauttia painettuna, televisiosta, tietokoneelta, tabletilta, puhelimesta taskusta, sohvalta työpöydältä, autossa junassa ja ravintolassa. ​

TV-OHJELMAT KOLMAS ELÄMÄ 1.tuotantokausi 1-8 kevät 2020 katso ohjelmia