1. TUOTANTOKAUSI 2020 KEVÄT
OHJELMAT 1-8 ja makupaloja
                                        K-67

Kolmas elämä kertoo eläkeläisistä pitkän elinajan oloissa  - koronakuoleman uhan alla.

Veli-Antti Savolainen on kirjoittanut ei vain käsikirjoitusta vaan myös mittavan raporttikirjan vanhuudesta, jonka luonne muuttui kulkutaudin tultua,

Pelko pois; löydämme matkallamme toivon.

 

Kukaan ei osannut odottaaa tätä.

Vanhuudenpäiviä kotikaranteenissa!

"Ikäpolvikeskustelussa ongelma on ettei kukaan työtätekevä, päättäjä, journalisti tai tutkija ole itse kokenut vanhuutta".

Se vika korjataan nyt televisiossa, somessa, verkkojulkaisuissa ja kirjoina.

 Suurin ikäluokka; +65 sukupolvi sai itsensä näköisen ohjelman, itse tehtynä ja omasta asiastaan siksi, että he ovat täyttämässä 

ikuisen unelman elää pitkään ja vauraasti.  Vaikka näin.

Kolmas elämä on lopulta suuri mahdollisuus, ohjelma kokoaa kansakunnan varavoimavaraa; harmaita leijonia puhumaan hiljaista tietoa nuoremmille, opastaa ja osallistaa heidät elämään hyvin - kun sitä ikää kerrankin riittää. 

Heillä on siihen elämän mitan viisaus ja kokemus ja voimavaraa kuin ei koskaan ennen.

Katso ohjelmat tästä tai televisiosta www.permanto.fi

 - uusi käsitys vanhoista päivistä 

  • YouTube
UUTTA: Kolmas elämä kirja ilmestyy syksyllä.

1. KOLMAS ELÄMÄ

kertoo eläkeläisväestön; 1,5 miljoonan suomalaisen dramaattisesta elämän muutoksesta. He elävät aktiivisia vanhoja päiviään pidempään, terveempinä ja vauraampina kuin koskaan ihmishistoriassa. Eläkeikäiset ovat kaikkea muuta kuin eläkepommi. Hopeaikäiset ovat vahvin kuluttajaryhmä, joka ei suostu ottamaan raihnaisuuden viittaa vielä hartioilleen.

Draama alkoi kun tuli tämä koronan kuoleman uhka, tuomio. Seurallisinta kansanosaa varjellaan nyt seurustelulta ja kohtaamisilta. Heidät niputetaan yhdeksi  säälittäväksi joukoksi vaikka tarinoita on yhtä monta kuin mummuja vaarejakin.

Kolmas elämä kertoo kokemusasiantuntemuksella sukupolvikohtalon draaman sisältä mitä on olla vanha näissä oloissa Suomessa ja maailmalla. Vanhoja ei jätetä koska silloin jättäisimme itsemme.

Kuulette ja näette, luette ja nautitte kun selivää miten tästä selvitään. 

 

Monimediamme tulee ulos erilaisissa kanavissa:

  1. Kolmas elämä televisio-ohjelma jatkuu 2. ohjelmakautena lokakuussa kahdeksanosaisena sarjana.

  2. Kolmas elämä kirja ilmestyy syksyllä Bonnierin read.me-kustantamon julkaisemana avainteoksena vabhojen päivien sisältöön ja dramaan.

  3. Osana verkkolehti Kansallismediaa, youtube kanavalla kymmenille tuhansille lisämausteena Facebook, Twitter ja Instagram.

  4. Sisältö voidaan nauttia painettuna, televisiosta, tietokoneelta, tabletilta, puhelimesta taskusta, sohvalta työpöydältä, autossa junassa ja ravintolassa. ​

TV-OHJELMAT KOLMAS ELÄMÄ 1.tuotantokausi 1-8

© 2017- BY VELI-ANTTI SAVOLAINEN ". Proudly created with Wix.com