PALJON UUTTA TÄSSÄ OHJELMASSA

HYVIÄ IDEOITA, HYVIÄ FIRMOJA, HYVIÄ IHMISIÄ

 

InnoSuomi ohjelma on tehty fiksuille suomalaisille. InnoSuomi kertoo, hyvistä yrityksistä, kekseliäisyydestä uusista ideoista ja inovaatioista.

Me tapaamme uuden luojia ja puhumme niin, että kaikki ymmärtävät uuden tärkeyden.

Ensimmäinen ohjelmakausi pureutui keksijöihin ja innovaattoreihin; mitä on olla, toimia ja menestyä ideansa kanssa luovassa Suomessa.

Koronakriisi haastoi koko Suomen yhteisönä; talouden, yhteiskunnan ja kehittäjät uuden maailman rakentamiseen sillä nyt muuttuu moni asia ja haasteet kasvavat.

InnoSuomen toinen kausii esittelee mitä hyvää Suomessa saadaan aikaan: luotua uudelleen.Se ottaa kuluttajanäkökulmasta esille uudet tuotteet, palvelut kuin yrityksetkin parrasvaloihin.

Esittelemme promovoiden teille uusia tuotteita, palveluja, elämää parantavia ratkaisuja ja konsepteja; ruokapalvelut, kulkuvälineet, autot, auton erikoispalvelut kohderyhmälle, digitaalisen wellness älyteknologian uusia sovelluksia, sijoittajatietoa, sekä fiksuja  postkorona-ajan uusia palvelukonsepteja muuttuviin oloihin, asumisen ja kotimaan vapaa-ajan malleja…

Suuria ideoita pienessä ajassa

INNOSUOMI raportoi vakavasta tilanteestamme hyvin esimerkein koko maan ottelusta. 

InnoSuomi kertoo miten Suomi nousee. Utelias ja sisukas kansakunta keksii ja osaa me kerromme siitä.

Nyt ei ole aika lamaantua eikä paeta muutosta.

Raportoimme hyvät uutiset kuinka yhteiskunta ja yritykset syytävät pökköä ideapesään ja uuteen vertaansa vailla olevaan nousuun, jossa Suomi pelastetaan. Puhumme keksijöiden, innnovaattorien, startup.yrittäjien heitä tukevien instituutioiden ja viisasten kanssa. Näytämme parhaat palat kun tuotteet ja palvelut syntyvät käyttöön. Emme narise, emme ammu alas, vaan kaivamme hyvät jutut ja hyvän hengen esiin.

Suomi nousee keksinnöistä ja muutosvoimalla. Ole mukana jälleenrakennuksen ihmeessä. Hyvä Suomi!

InnoSuomi avaa mitä hyvää korona-ajan nousukauden miljardipanostuksilla saadaan aikaan ja kaivaa katsojilleen esiin parhaat tuotteet, palvelut, keksinnöt ja innovaatiot hyvän kuluttamiseksi. Tapaamme niin pellepelottomia kuin nuoria ja vanhoja ideanikkareita ja kerromme uskomattomia tarinoita uusista palveluista ja tavaroista.

 

Matka jatkuu lokakuussa televisiossa ja on esillä nyt netissä, jossa voitte katsoa Kansalaismediasta tai Youtube kanavaltamme jo nyt 1. ohjelmakauden.

LOGOT OSAOHJEKMAT.004 kopio 2.jpeg
 INNOSUOMI 1.KAUSI kevät 2020 - katso keksijäohjelmat 
INNNOVATIVE.jpg

Nyt eivät vanhat mallit enää päde

Ideat ovat peräisin muista ideoista. 

 

Suomi eri nouse toisten toimin on aikaa antaa omat panokset peliin.

Kansakunta tarvitsee investointeja ja innovaatiota.

 

Voit edistää itse altistumistasi uusille ideoille, etsiä malleja ja nähdä, kuinka voit yhdistää ideoita olemassa olevien ratkaisujen parantamiseksi.

Itse asiassa ei ole sellaista asiaa kuin "olla luovampi", olet jo luova olento. 

Oletko koskaan katsellut erittäin luovia ihmisiä ja tuntenut heidän olevan erityisiä olentoja, joita on siunattu erityisillä lahjoilla?

Oletko tuntenut, ettet ole niin onnekas? 

Luovuus liittyy enemmän psykologiaan kuin älyyn, eikä luovuudelle ole mitään salaisuuksia.

Mielesi luo kaikenlaisia ​​oletuksia, itsensä asettamia rajoituksia ja itserajoittavia esteitä. Olen huomannut, että voimme poistaa nämä oletukset vain olemalla kiinni hetkessä; pitää alkaa tehdä ja lopettaa liika ajattelu miksi ei.

Innovaatio sisältää enemmän kuin vain suuria ideoita. Tarvitsemme uskoa, kovaa työtä ja terävää keskittymistä lopputuloksen saavuttamiseksi, jotta voimme pysyä visiossamme esteiden tullessa eteen.

Useimmat organisaatiot ovat hierarkkisia tai keskitettyjä, joissa kokeneet niiden vanhemmat johtajat ovat keskellä päätösvaltaa. Kaikki tiet johtavat heihin. Pandemian aikana voivatkin tavanomaiset organisaatiorakenteet olla johtamiskatastrofi päätöksenteossa - koska fataali terveysuhka kohdistuu kokeneisiin.

 

Olemme kaikki oppineet sosiaalisen etäisyyden tärkeyden tartunnan leviämisen vähentämisessä. Fyysinen erottaminen työpaikalla tarkoittaa usein virtuaalista välimatkaa mihin meillä on paljon työkaluja. Kun ideat ja päätöksenteko kulkevat pääasiassa keskushenkilöille ja vanhemmille, keskeinen työ sairauden leviämisen estämiseksi voi aiheuttaa riskejä myös organisaation johtamisen välttämättömälle työlle.  

 

Elämme kohtaamisyhteiskunnassa jossa kasvot ovat edelleen tärkeitä kohdata lähellä. Epäviralliset keskustelut kuten tilapäiset keskustelut käytävillä tai kahvin saamisen aikana muodostavat noin puolet päätöksen laadusta. Joten jos yritämme luottaa tavallisiin ideoiden ja päätösten malleihin ensisijaisesti virtuaalisella areenalla, laatu hankkeessamme voi heikentyä. 

 

Se on paha ongelma ilman yksinkertaista ratkaisua.

loikka.jpg

InnoSuomi raportoi mitä hyvää korona-ajan nousukauden miljardipanostuksilla saadaan aikaan ja kaivaa katsojilleen esiin parhaat tuotteet, palvelut, keksinnöt ja innovaatiot hyvän kuluttamiseksi. Tapaamme niin pellepelottomia kuin nuoria ja vanhoja ideanikkareita ja kerromme uskomattomia tarinoita tavaroista.