top of page
KATSO ESITTELYKUVAT KLIK

UUSI VAIKUTTAMISTALOUDEN KONSEPTI - ryhdy kumppaniksi

 

Kahden suosikkiohjelman; MuuSuomi ja Kolmas elämä uusi monikanavaohjelmakausi ilmestyy monessa sisältömuodossa ja esittää monia ohjelmia yhdessä ohjelmassa. 

  1. Se on samalla uuden aallon content marketing-väline kaupan tekijöille - markkinointipromootion työväline vailla vertaa. Tuotamme myönteistä vaikutusta hyväpuheen kautta yhteiskuntaan, joka astuu koko ajan vaikuttamistalouden aikaan saalistuksen ajasta.

  2. Lähinäkökulmamme rohkaisee: hyviä ihmisiä, hyväpuhetta, hyviä tekoja, hyviä ideoita, prosesseja ja tuotteita. Nyt on aika tehdä eikä lamaantua. Huominen on Tänään.

 

Ohjelmat ohjelmassa ovat:

 

1. KOLMAS ELÄMÄ, on vauraiden eläkeikäisten aktiivikansalaisten oma ohjelma, joka puhuu heidän puolestaan heitä kiinnostavista asioista ja palveluista. Erityisen kiinnostava nyt korona-ajassa dramatiikan vuoksi. Ilmestyy myös kirjana.

 

2. MUUSUOMI on pienten paikkakuntien puolestapuhuja ja maakuntien äänitorvi, joka kertoo tarinoita kehäykkösen paremmalta puolelta.

Saavutti 1-2. tuotantokaudella suuren huomion. Iskee nyt oikeaan aikaan kun MuuSuomi nousee muuttotoiveissa suosioon.

 

Kumppanimediassamme, (mm. Kaks, Lionsit. järjestöt, korkeakoulut, kunnat, säätiöt, yritykset ja muut mediat) on volyymia, joka tavoittaa jo yli 100 000 ihmistä  eri digitaalisen kommunikaation muodoissa ja laitteissa sekä printtituotteina; vaikkapa tietokirjoina.

 

Teemme ja puhumme siis hyvää hyvän puolesta.

 

Sisältö kehittyy 2021 3. ohjelmakautta varten. 

Haluamme esiin myös uuden ajan tuotteita, palveluja ja innovaatioita kohderyhmiimme 

 

  1. Vaurain kuluttajakohortti +60 vuotiaat (600 mrd euron varallisuus) ja 

  2. Kehäykkösen pohjoispuolisen MuuSuomen asukkaat.

  3. Ostovoimaiset kuluttajat kohderyhmissä, jotka haluavat uutta kovina aikoina.

 

Esittelemme promovoiden heille uusia tuotteita, palveluja, elämää parantavia ratkaisuja ja konsepteja; ruokapalvelut, kulkuvälineet, autot, auton erikoispalvelut kohderyhmälle, digitaalisen wellness älyteknologian uusia sovelluksia, sijoittajatietoa, sekä fiksuja  postkorona-ajan uusia palvelukonsepteja muuttuviin oloihin, asumisen ja kotimaan vapaa-ajan malleja…

 

Haemme tätä varten kumppaniyrityksiä promootio- ja content marketing tyyppiseen uuteen markkinointimalliin, jossa näkyvyys, promootiosisältö ja monikanavamainonta kohdennettuna myös kumppaniverkostoomme voidaan maksimoida.

KOLMAS ELÄMÄ

KOLMAS ELÄMÄ

Katso nyt

Hyvää sisältöä suomalaisille kriisin kourissa

PARAS AIKA, SE ON JUURI NYT! 

 

MUUSUOMI

Tämä on seikkailuohjelma koko Suomeen, sen vanhoille päiville ja taloiuden sankareihin koronapuristuksen aikaan. Me tuomme esiin toivon ja rakkauden, hyvät  tuotteet, palvelut, ideat ja keksinnöt, näytämme mitä koko Suomessa tapahtuu ja otamme pelkoa pois.

Katsottavissa Alfatv:ssä  netissä, somessa, kirjana ja podcasteina, Miltä ruudulta vain.

Luvassa on hyviä uutisia ja palkitsevia yllätyksiä katsojille.

 

Laadun takuuna vanhat huippujournalistit Veli-Antti Savolainen, Markku Veijalainen ja viisaat tähtivieraat.

KOLMAS ELÄMÄ

Kolmas elämä kertoo eläkeläisistä pitkän elinajan oloissa koronakuoleman uhan alla. Veli-Antti Savolainen on kirjoittanut ei vain käsikirjoitusta vaan myös mittavan raporttikirjan vanhuudesta, jonka luonne muuttui kulkutaudin tultua, Pelko pois; löydämme matkallamme toivon.

 

MuuSuomi ohjelmassa ryhmä Veijalainen&Savolainen kiertää Suomea mm. Pyhännällä pohjoisessa, Lapinjärvellä etelässä, Sysmässä ja Luhangalla Hämeessä ja Konnevedellä Keski-Suomessa. Kerromme miten hyvin MuuSuomen turvassa eletäänkään. Suomen parhaat tyypit tavataan ja yritykset katsastetaan. Maasta se pienikin ponnistaa todistetaan todeksi.

 

InnoSuomi raportoi mitä hyvää korona-ajan nousukauden miljardipanostuksilla saadaan aikaan ja kaivaa katsojilleen esiin parhaat tuotteet, palvelut, keksinnöt ja innovaatiot hyvän kuluttamiseksi. Tapaamme niin pellepelottomia kuin nuoria ja vanhoja ideanikkareita ja kerromme uskomattomia tarinoita tavaroista.

Hyvän Päivä pakkaa asiat hyvällä tavalla. Kaikkiin laitteisiin - monessa muodossa.

Hyvät ihmiset  nyt on hyvän tekemisen aika. Tukekaamme toisiamme, kaveria ei jätetä.

 

Kanava on ALFATV,  toimintalustan laajennus internet.​

TÄMÄ ON VERKKOMEDIAMME - mutta ei ainoa

Tämä HYVÄ KANSALAISMEDIA on monikanavaisen hyväpuheohjelman verkkosivusto, jossa esiintyy paljon hyviä ihmisiä, kerrotaan hyviä tarinoita ja hyvistä teoista. Teistä ja meistä.

 

Lopputulos on ohjelmia ohjelmassa: Hyvän tekijöiden lisäksi kohtaamme

TERVETULOA!
 

alfalogo uusi.png
Näyttökuva 2020-2-25 kello 11.04.55.png
Näyttökuva 2020-11-12 kello 19.08.06.png

HALUATTEKO NÄKYÄ HYVIN?

CONTENT MARKETING

TV-OHJELMAT + MONIKANAVAMEDIA

ASIANTUNTIJA

WEBINARS

PROMOOTIOMARKKINOINNIN,

VANHOJEN PÄIVIEN JA

UUDEN PAIKALLISUUDEN

ASIANTUNTEMUS

Näyttökuva 2020-11-18 kello 12.03.36.png
Näyttökuva 2020-12-10 kello 13.35.41.png