top of page

1. OSA TULOSSA 2017

- lue kirjaesittely kuvakirjasta alta

Kolmas itsenäisyystaistelu on yhteiskunta-analyysi 100 vuotiaasta Suomesta ja näyttää myös tien huomiseen.

Samalla se on uusi mediakonsepti.

Jutun juoni on sisällön monimediallistamisessa, usean kanavan kautta saatavaksi. Se tapahtuu niin, että painettu kirja täydentyy lisälukemisella, netistä löytyvillä lisäluvuilla, päivitystietämyksellä, lehtijutuilla sekä yli 600 tietoruudulla. Ne helpottavat pikalukemista, muistamista, opiskelua ja opettamista. Materiaalin jakamista ja käyttöä omiin tarkoituksiin.

​Joukossa on myös audiovisuaalista materiaalia.Modulaarista aineistoa voidan helposti muokata eri välineisiin ja tarkoisiin.


Tuottaja- kirjailija-käsikirjoittaja kertoo uudenlaisesta konseptistaan:

- Tieto ja muu sisältö päivittyy koko ajan. Ideamme on ylläpitää kirjaa täydentävää tietoaineistoa lehtijuttujen, radion ja erilliskirjoitusten kautta. Kaikki on kaikkien lukijoiden ulottuvilla. Yhdellä maksulla tai yhteistyökumppanien piffaamana.

- Kutsun myös maan parhaita aivoja mukaan kolmanteen itsenäisyystaisteluun antamaan oman viisautensa lisäarvon jaettavaksi, sanoo Veli-Antti Savolainen.

-Kansalaisyhteiskunnan toimijat saavat nyt kanavan ja myös kokonaan omat työkalut mallintaessaan uutta vastademokratiaa ja hyvien asioiden kierteitä "Kansalaisoppositiossa.

--

bottom of page